POLITIKA ZASEBNOSTI OSEBNIH PODATKOV

Politika zasebnosti osebnih podatkov se nanaša na poslovanje podjetja Complast Plus d.o.o., upravljanje ter obdelavo osebnih podatkov uporabnikov naših storitev in pravic posameznikov v tem procesu. Ti pogoji se nanašajo tako na naše poslovanje, kot tudi na našo spletno stran.

Ker nam vaša zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov veliko pomeni, vam zagotavljamo da bomo, kot že do sedaj, z njimi ravnali z največjo skrbnostjo in jih tako zaščitili, uporabili pa jih bomo izključno za opredeljeni namen. Zbranih osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali jih obdelali s pomočjo tretjih oseb, prav tako podatki ne bodo posredovani izven meja EU, izjema so le vaš kontaktni podatki (ime, priimek, naslov in telefonska številka, ki bodo posredovani dostavni služi oziroma drugemu pogodbeneu partnerju ki za nas izvaja dostavo). Obdelava in uporaba zbranih osebnih podatkov je izključno v domeni podjetja Complast Plus d.o.o.

OBDOBJE HRANJENJA OSEBNIH PODATKOV

Rok hrambe osebnih podatkov je skladen z zakonom, oziroma dokler služijo namenu za katerega so bili zbrani. Po preteku roka hrambe se podatke uniči oziroma anonimizira.

VAROVANJE, CELOVITOST TER DOSTOPNOST PODATKOV

Skladno z GDPR uredbo je naš cilj, da poleg varovanja osebnih podatkov, skrbimo tudi da so le ti celoviti in dostopni ko je to potrebno. Da vaše osebne podatke zaščitimo pred nedovoljeno uporabo, neavtoriziranim dostopom, razkritjem, spremembami ali celo uničenjem, se poslužujemo tako organizacijskih kot tudi tehničnih ukrepov.

ZBIRANJE IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke zbiramo oziroma jih obdelujemo na več načinov:

a) Podpora uporabnikom

V okviru naših storitev uporabnikom nudimo tudi vsebinsko podporo preko elektronske pošte ali telefona. V ta namen v določenem obsegu zajamemo tudi osebne podatke, ki pa jih potrebujemo izključno za samo izvedbo podpore.

b.) Marketinške komunikacije

V kolikor ste nam podali svoje soglasje vam preko elektronske občasno pošiljamo aktualne novice in posebne ponudbe podjetja Complast Plus d.o.o.. Kadarkoli imate možnost odjave od prejemanja elektronske pošte neposredno preko povezave v poslani elektronski pošti oziroma preko odjave na elektronski naslov info@picopek.si

VAŠE PRAVICE

Imate pravico do vpogleda, popravka, izbrisa ter prenosljivosti vaših osebnih podatkov. Zakonodaja vam tako omogoča uveljavljanje omenjenih pravic glede obdelave osebnih podatkov. To lahko uredite preko vaše nadzorne plošče za GDPR skladnost, ki jo najdete TUKAJ. Za uveljavitev pravic nam lahko pošljete tudi elektronsko sporočilo na info@picopek.si, kjer navedete vašo zahtevo, mi pa jo bomo v zakonsko skladnem roku tudi izvedli.