Splošno

Pri vseh artiklih imamo navedeno informacijo o zalogi oziroma o predvidenem roku dobave.

.

Pošta slovenije

Strošek dostave (po Sloveniji) preko Pošte Slovenije je 4,99 EUR (z DDV), neodvisno od teže artikla (izjema so izdelki iz sklopa "goriva", kjer se obračunavajo dodatki glede na težo artiklov). Za naročila v skupni vrednosti nad 99 EUR (z DDV) je dostava brezplačna.

V primeru plačila po povzetju se vrednosti naročila prišteje strošek v višini 1,50 EUR in je enak ne glede na vrednost naročila. Dodatnih stroškov vam Pošta Slovenije ob dostavi ne zaračunava.

V nekaterih primerih je možna tudi sobotna dostava, dostava do 10. ure ali dostava po 16. uri. Če želite katero od navedenih storitev to vpišite v opombe ob oddaji naročila.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se (če ni izrecno drugače dogovorjeno) vrši v dopoldanskem času, zato vam priporočamo, da navedete naslov, kjer ste dosegljivi dopoldan (npr: delovno mesto). V primeru, da ob dostavi niste na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo in pošiljko lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. 

Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, s pošte predhodno poklicali.

Za dostavo paketa poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle odpremili na vaš naslov.

.

Osebni prevzem

Možen je tudi osebni prevzem v skladišču Complast Plus d.o.o. (zemljevid) v delovnem času pisarne po predhodnem dogovoru preko e-maila info@picopek.si ali telefona 041 605 613.